Mohombi - MoveMeant

Vi känner Mohombi som snubben som sjunger typisk sommarmusik med indrag av hans egen rap, Bumpy Ride var det första som gjorde stort intryck i musikvärlden, men då han släppte nästa singel Dirty Situation som han sjuger tillsammans med Akon, så förklarades Mohombi som en del av de mest populära artisterna i nuet.

 MoveMeant - Mohombi

Passar på förfester, helt klart. Iallfall alla låtarna som inte spelats på radion tusen gånger om. Bumpy Ride och Dirty Situation passar på ett dansdisco för kompisar eller helt allmänt. De andra låtarna har inte samma power, det kanske är därför som just dem där två låtarna blev populära, han borde lägga mer krut i de andra låtarna. Men ett stort plus är för hans lugna låt Match Made In Heaven, den var jätte fin och en vacker text. Här bevisar han att hans röst passar till en ballad, det tycker jag han ska göra fler låtar av.

Typisk Mohombi är ju hans röst, det går ju inte att missa om det är han som sjunger, och även hans musikstil. Han är som många andra och får sina låtar att likna varandra, både positivs och negativt. Man vet att det där är Mohombi, och att man kan tröttna på låtarna snabbare.

Favoritlåten, om man räknar bort Dirty Situation och Bumpy Ride som är två bra låtar som spelades jämt på radion, så är nog Say Jambo mifavoritlåt. Jag tycker den är en sån man ska dansa till på förfester. Annars är ju den här Love in America ganska mysig, tyvärr lite tjatig. Och såklart hans tryckarlåt, übervacker!

Omdömmet blir tre av fem, det kändes lite som att han bara gjorde de andra låtarna för att bli klar med ett album. Men plus för hela skivan är såklart den lugna låten och den milda poppiga musiken, det är lagom för Mohombi, men lite med ansträngning nästa gång kanske? Men det är bra att hans låtar liknar hans musik, och inte någon annan artists!

Tre av Fem musiknoter!




Match Made In Heaven - Mohombi


Say Jambo - Mohombi (feat. RedOne ?)


Comments
NAME: sannalitens.blogg.se

Svar: Okej okej :) Vart bor du någonstans?



Kramar, Sannalitens.blogg.se

2011-04-03 @ 18:07:47
URL/BLOG: http://sannalitens.blogg.se/
NAME: Becca

sv: Härligt :) har vart på möte idag å

solen lyser så underbartoch de känns verkligen som om våren kommer för att stanna nu :D

Hur står det till med dej idag?? hoppas att solen lyser på dej oxå :D

2011-04-04 @ 15:05:16
URL/BLOG: http://myranstankar.blogg.se/
NAME: lullis

bra musik ju =)



och rolig blogg, lär följas!



Kram Lull

2011-04-04 @ 17:54:42
URL/BLOG: http://louisekring.com

Leave a comment here.

NAME:
Remember me?

E-MAIL:

URL/BLOG:

COMMENT:

Trackback