a song for mcdonalds!


vi kommer alltid ha paris



jag älskar paris, jag älskar paris, jag älskar paris, jag älskar paris, jag älskar paris, jag älskar paris.
L'ordinateur a planté! :(
;)


min fina konfirmations present från mamma :D

lådan som min konfirmationspresent låg i! :D (se föregående inlägg)

mina väggmålningar! ;) eiffeltornet!

mina favoritservetter (a)






Eiffeltornet! ;D

Funderar på att göra en ny skojig kategori. Där jag tar kort på något jätte nära och så ska ni kommentera eran gissning om vad det var på bilden, låter inte det kul? FEEDBACK, TACK!


türkiey here i come!

jag är laddad för sol, värme och shopping!
(även fast jag inte har något emot att det är 33 grader i skuggan hemma hos mig!)
den 17 juni där det iväg!


egna ringar ;)

springer just nu runt i huset för att leta reda på roliga saker jag kan göra ringar utav ;) Här är en bild på ringstommarna! ;D


Born This Way - Lady GaGa

Det första jag har att säga om Lady GaGa's nya album är: BESVIKELSE!
Alla låtar låter likadant som låten Born This Way och har knappt höjningar eller något litet extra som får en fastna på låten. Jag har lyssnat på albumet tre gånger nu. Allt som inte redan spelats sönder är shit. Bokstavligt.
Born This Way, Judas och Edge of Glory är det som spelas nu på radion och toppar listorna. Men allvarligt. Alla andra låtar låter likadant och är inte alls som hennes låtar förr. Minns ni inte Pokerface? Telephone, Paparazzi, Bad Romance, Eh Eh, Just Dance, Love Game och Alejandro? Det är riktiga hits som skiljer sig från varandra och är något extra! Alla dem är ju fortfarande väldigt bra om man tänker efter. Lixom. Hur länge sedan vad det egentligen som du lyssnade på Just Dance och Love Game? Dem är väldigt bra och det här albumet som Lady GaGa har släppt som heter Born This  Way så finns det inga andra låtar än dem tre jag skrev om först som har något speciellt. Men dem är ju inga nyheter. Jag hade för stora förhoppningar av det här albumet. Vilken besvikelse.

2008: Just Dance



2011: Electric Chapel



JAG SLÅR VAD OM ATT LÅTEN HAIR KOMMER BLI VÄLDIGT KÄND, BARA SÅ ATT NI VET. JAG GILLAR INTE LÅTEN ALLS, MEN JAG LOVAR. ALLA KOMMER SPELA DEN! KOM IHÅG ATT JAG SA DET HÄR SEDAN DÅ ALLA BÖRJAT SPELA DEN!

konfaaa2

Nu sitter vi nog i lokalen på Nyhem med min släkt och fikar för att fira att jag taagit studenten, berättar mer då jag kommer hem. Lägger upp bilder då med. ;)




(tidsintällt inlägg)

Elliott & Bowie

Världens sötaste ungar som high five:ar för sin första puss på läpparna! :D
hm, host. mellan 00:25 och 00.28 har tjejen Bowie världens mest uttryckslösa ansikte. Ögonen är helt tomma.
En sekund senare 00:28 rapar hon. :s Känns lite fel sammanhang med pussarna dem gör!


konfaaaa1

nu konfirmeras jag! :D


(tidsinställt inlägg)

dum av MIG !

fick ju in en kommentar som berättar hur tröt och seg jag var igår då jag skrev mitt inlägg om finsponga marken!


såklart emily har rätt. ett pentagram är en femuddig stjärna och för att vara exakt så har jag ett riktigt pentagram och den jag köpte igår är en Anch. Vet inte riktigt varför jag skrev pentagram... Hm, lite trög är jag allt. Tack till Emily som rättade mig! ;) Och tack till henne och alla andra som läser min blogg!

Konfafika

Ska åka iväg på fika med kofan idag. Jag konfirmeras ju imorgon, så jag hinner inte lägga ut något långt inlägg. Jag bloggar lite musik och humor 24/7 ikväll och slänger in en bild på mig själv i tandställning från i onsdags förra veckan! HEJ SPEJ - LEVERPASTEJ!


Brutal Deception

Fotade Tomas med bandet igår också - Brutal Deception ;) Täntke bara visa lite enkla bilder som inte är redigerade än, så gnäll inte!



finsponga marken!

Skoldagen var som vanlig förutom då jag, Rasmus, Emma och Jossan hade fett med röj på syslöjden! Jag gjorde mitt engelska tal idag och det gick ganska bra faktiskt! Vi fick sluta lite tidigare och då drog jag och Jennifer ner till Finspångs marknad. Finspång är alltså staden jag bor i, för er som inte vet. Mysig stund var det, synd på spöregnet och åskan bara. Hm.

Jag köpte både remmar och munkar och nu mår jag jätte illa. Ångrar shit mycket att jag ens smakade. Usch. Men jag köpte också ett pentagram och ett par solglasögon.

Här kommer en bild på pentagramet för er som inte vet vad det är;

Det är ett halsband. Symbolen - korset - kallas Anch. Det är en egyptisk hieroglyf som representerar guden Farao - det här korset står för odödlighet och levnadskraft. :)

eh, juste

Lady Gagas nya pop/jazz låt, är inte så jätte förtjust i den, lite för lite power i den. Men jag lovar att jag kommer ångra mig snart, då alla spelar sönder den.



english ;)

hey hey hey hey!

jo, alltså, det som är så roligt är att jag fick en engelsk kommentar om min blogg! :D
kul att få höra att det är fler än svenskar som läser min blogg.

nu har det varit lite segt på senaste tiden.
men det är för att jag inte riktigt mått bra.
jag har inte haft ork eller lust att skriva att livet flyter på och jag har shit kul,
då allt är falskt.

jag ska försöka bli aktivare igen! :D

heyheyyouyou

god morgon alla bloggare! :D
uppe såhär tidigt ara för att pappsen fyller 38 idag.
vi ska ha gemensam frukost, men alla är tydligen inte klara med att byta om och så än,
så jag svälter här.

haha, nu tror jag vi!

(hm, undrar varför texten blev så stor helt plötsligt...)


helgens musiktips!

sexig röst + snyggt utseende = EVELINA GILLAR! ;D <3
Och han är ju bara 23 år ;) *host*

(sjukt läskigt att han är blond, snygg, bra sångröst, lång, smal och FÖDD 7 DECEMBER precis som min rollspelskaraktär är o.o <3 )

Aaron Carter - Planet Rock



Visste ni att Aaron Cater är Nick Carter (från Backstreet Boys) lillebror? ;)


uhu...

min tandställning (som jag fick i tisdags) gör så ont att jag har huvudärk... orkar inte blogga... godnatt...


peace



En bild som jag och tjejerna gjorde på min tjejkväll! Lite redigerad, men nu är den bra! ;) Tror inte så många kommer lägga märke till det iallafall... Medverkande: Jossan, Johanna, Lovisa, Jennifer. COPYRIGHT! ©

cupcakes ♥



Anna's små söta Cupcakes som var väldigt goa' ;)




24/7 : Ikväll så kommer Anna's (Anna är alltså min pappas fru) kompis Anna. Eh. Ja, hon heter också Anna. Och Anna som kommer ikväll kommer från London och ska bo hos oss tills Söndag tror jag. Men det ska bli kul. Hon har ju en liten bebis i magen också. :D Ska bli kul att träffa henne igen nu när hon kommit till Sverige!

sthlm inköp ;)


Mina inklöpsaffärer; DinSko, BikBok, Cubus, Jack&Jones, H&M, Zara, JC, Akademibokhandeln, The Body Shop.



Cubus - 59 kr

Zara - 179 kr


H&M - 399 kr

Akademibokhandeln - Förlorad Ängel - 189 kr
                    Frost - 169 kr

The Body Shop - 175 kr + parfymen Dreams

JC - Dubbelring fjäder - 69 kr
   - Röd ring - 49 kr
   - Dubbelring city - 89 kr


Din Sko - klackskor - 399 kr
         - All Night Long - 59 kr

sthlm in my ♥

Tjenare! ;D
Blev inget bloggande igår, jag orkade inte helt enkelt. Men i alla fall, nu är jag hemma från staden i mitt hjärta. Stockholm. En hel dag med massa shopping, trevliga vänner och för mycket coca cola.

Stockholms resan var helt gratis för oss ungdomar. Eftersom Elevrådet som jag är med i och FRIENDS betalade det åt oss. Så Martin och jag strövade runt längs Drottninggatan och Gallerian. Jag handlade för totalt 2000 ungefär, haha. Och jag ska såklart ta foto på det och lägga upp så ni får se vad jag har köpt.

Jag gjorde btw världens tabbe efter att jag och Martin ätit. Jag lade ner min colaflaska i äskan och började gå, sedan kände jag något blött skätta upp på legginsarna på bakbenet och jag tänkte: "vad i helv-?!" Så jag kollade och det rann cola från hela väskans undersida. Hm. Det var 4 cm cola i väskan och alla mina grejer var dränkta. Det första jag fick upp var mobilen som just nu inte mår så bra. Men allt annat klarade sig. Min plånbok också, puh. Den är så vacker, det kan inte bli förstörd, då skriker jag.

I alla fall, mobilen. Ja, först fick jag inte igång den alls, sedan fick jag igång den och touchen funkade inte. Sedan så fungerade den helt i tio minuter och stängde av sig utan anledning, och nu kan den fungera i 3 timmar och sedan starta om sig. Men det är ju positivt att det går framåt, men ja, jag vet, jag är fett klantig. Vet inte vad jag tänkte med då jag skruva på locket snett. Suck.

Ja, nu ska jag gå och ta bilder på det jag köpte. ;)


new bloggerfriends

HÄR ÄR TVÅ NYA BLOGGAR JAG FÖLJER OCH TIPSAR ER OM! :D


filippamaria.blogg.se                     : Filippa Kronholm's blogg
kvadratcentimetrar.blogg.se          : Holly Black's blogg



VÄRDA ATT LÄSA!


Swedish House Maffia - Save The World (Tonight)

Hört det senaste från SHM? :D Riktigt bra låt! Här är orginalet, men på radio är det i RADIO MIX verison. Men jag tycker om dem båda två, verkligen värt att lyssna på!


esc


Eurovisionsong Contest. Synd på att den som vann och den som kom tvåa verkligen var shitlåtar. Det fanns inget bra med de låtarna. Azerbaijan's låt var som en hackad skiva och Italiens låt var falsk. Men jag är faktiskt stolt över Eric Saade!

 
Första plats: Azerbaijan



Andra plats: Italien


Tredje plats: Sverige




Egentligen är Eric Saade's låt och framträdande riktigt bra egentligen. Alltså, kolla bara. Han har stilen, sit sexiga leende, snygga dancemoves, glassplittret och en riktig discolåt. Jag tror att Europa kommer ångra att dem inte röstade fram Eric Saade som vinnare. Jag har ju hört att Eric vann semifinalen med flest poäng i Torsdags och att hela Twittervärlden pratade om att Eric skulle komma högt.

Mika Newton - Angel


Hur biddraget såg ut Live. Jag varnar er att titta på den begåvade kvinnan som ritar i sand på ett lysbord. Hon är så überduktig att man glömmer att lyssna på låten.

Jag älskar den här låten, riktigt bra. Ukrainas biddrag i Eurovisionsong contest! Hennes röst kan ta riktigt härliga toner. Höga som jag aldrig ens skulle kunna försöka. Det jag är arg på är att i Aftonbladet stod det att hon sjuger som en överkörd duva. Och det är absolut inte sant! Dem måste vara fett avundssjuka! I videon över så är det biddraget i TV och då är inte hela låten med, men kvinnan som målar i sand är med. Och i videon under så är det musikvideon, och där är hela låten, fast kvinnan med sand är inte med. Jag föreslår att ni tittar och lyssnar på båda, dem är sjukt bra!


sean banan - händer i luft

Smakprov på Sean Banans nya singel, som säkert kommer bli en av Sommaren 2011's sommarplågor!
Creds till gubben som dansar..!


Verkar vara lite tråkig i verserna, men i refrängen är det det vanliga poppiga från Sean Banan, jag gillar't!

the duck song

alltså, vad tittar jag på egentligen...


inspire

jag vill så gärna göra såhär över min säng! och det är en av mina favoritlåttexter också!
break your little heart - all time low





awsm kväll

Började med att jag gick upp vid 9 på morgonen och fixade mig i ordning, i väntan på Jennifer. Sedan drog vi ner och handlade mat till mig och tjejerna som skulle komma på kvällen. Men efter våra köp så skulle även Jennifer hem och packa, duscha och keka. Så jag drog ner med Martin och Tomas till Grillen och kekade glass. Sedan var det bara hem och tända på grillen. Vi grillade korv, dansade medans vi filmade, spelade twister, tog massa rolig bilder på det som ni säkert kommer få se och låg och pressade i solen en stund. Riktigt najs!
Efter det körde vi lite roliga musik och ord tävlingar. Tycker det blev väldigt lyckat!
Sedan... Skräckis. Eller ja, den var inte alls läskig, den var bara spännande. Vi såg The Eye med Jessica Alba (<3) och filmen var shitbra! :D Började ju se den lite med Jonna och Olivia då jag var i Sthlm, men hann ju tyvärr inte se klart hela. Och då köpte jag filme i ullared tills den här kvällen, lyckat säger jag bara. ;D
Men tyvärr drog ju Lovisa hem runt 12, eftersom hon skulle iväg dagen efter. Så hon kunde inte sova över. Och Frida gav återbud då hon blev sjuk, tråkigt tycker jag...
Så det blev tillslut jag, Jennifer, Jossan och Johanna. Grymt rolig natt! Ingen var trött, det blev massa flum. jag var helt jäla galen och folk skulle tro att vi alla gå på något! Haha!
Vi avrundade med att spela spelet Absolut Överens, säger bara att jag är väääääldigt begåvad på det! Inte! Roligt hade vi i alla fall och massa skratt och prat!

Så här sitter jag nu vid datorn, medans de andra tre ligger helt däckade i mitt rum, på madrass och säng. Jennifer och Johanna tröttast och då Jossan väl lade sig, så däcka hon med. Så nu är klockan 10 över fyra mitt i natten och jag tittar på soluppgången, funderar ju på att sova jag med. Ska upp lite tidigt imorn och göra frukost till de andra, awesome shit. Bilder kommer...



STUREPLAN OCH SKÄGG I MITT HJÄRTA! <3


o m g



omg, jag skäms för hans skull . . .

twilight

satt och gjorde egna pins i soffan och kollade på så ska det låta, knäppt nog. Men det är ett musigt musikprogram och efter det gick tydligen Twilight på ettan, och tänkte: "Hm, det var länge sedan jag såg den." och så såg jag den. Ganska mesig film egentligen, men det finns många ställen jag skrattar. Nu ser jag på Twilight på ett helt annat sätt än vad jag gjorde förut. Nu: Robert Pattinson är riktigt het. Jackson Rathbone är riktigt het. Kellan Lutz är riktigt het. Och jag älskar många roliga citat!

Kommer snart ett roligt litet inlägg till er! ;)

nEmO




skägg, det är allt jag säger...

varit sjuk och sjukt upptagen

Hade ju ett virus från söndag till måndag. Sedan två prov och massor att göra, så jag hade visst en oförberedd bloggpaus. Men nu drar jag igång! Jag bjuder snart på min nya kategori som jag och Johanna drog igång med inspiration från radiostationen East Fm; Duger/Suger.

Varje vecka, förhoppningsvis, kommer jag lägga ut en låt som jag recionserar om den DUGER eller SUGER. Och jag börjar nu med en låt så kanske det blir flera i framtiden, man vet aldrig. Men nu ska jag strax äta och städa mitt rum.

See Ya Polarn! ;D

coconutterly fair



Hm, Ben & Jerry's Cocosnöts glass med cola sås och nötter... <3

finspångs skönheter


Våren 2011 - Evelina Möller Pihl - ©

Här - Elin - är blomsterträdet jag pratade om då du var hemma hos mig. Att det slog ut lika vackert varje vår!

model wilam


Modell: Syster Wilma - MUA: Syster Wilma - Våren 2011 - Foto: Evelina Möller Pihl - ©

valborg på slottet



tyvärr fick jag inte precis själva explosionen från kanonerna på bild, men här har ni röken som bevis på att de faktiskt skjuter! ;) Haha, okey, det syns inte så jätteväl. Men vi har ett vittne, Jennifer smo stod bredvid mig när vi båda, helt oförberädda flyger 10 meter upp i luften då den feta smällen dånar över våra huvuden. Jag såg explosionen, den stora röda eldbollen och röken, det är überfett med coolt. Men efter alla år jag är där, så vet jag fortfarande inte hur många gånger dem skjuter. Duktigt va?!

nahajs

übernajs dag faktiskt! blev ganska mysig valborg ändå. :D
ni får en sista låt som jag bjuder på nu när alla som sitter uppe ska sova,
och inte bara det, låten är speciellt för mig kompis Jonna. :D <3


Coldplay - The Scientist