ROMPAH!



Är det bara jag som har så himlans kul då jag ser på Sean Banan? Nej, denna ungen gillar honom lika mucket som jag! :D


Fast jag är nog inte ensam om att tro att han går på något. Ibland undrar jag om han är sådär på riktigt eller om han bara gör det för sin roll som Sean Banan. Och han är ju väldigt pervers också. Svär och håller på sådär i TV, när barn kollar också. Och har är fixerad med rumpor. Undrar om alla som blir filmade äns vet om det? Och jag tror att alla som blir intervjuade i de här filmerna är ganska trött på honom på riktigt, de spelar inte. De är nog less på honom och hans röst. Annoying Orange- varning!


Dem här är mina favoriter! ;)

fotoalbumet


Det här fotoalbumet fick jag av Jennifer i 14års present under festen jag hade då Fanny sov över. :) För ungefär en vecka sedan så kom alla bilder jag har framkallat från ExtraFilm.com. Mycket bra kvalitet, bättre än jag trodde, så nu är det bara att sätta igång att framkalla ibland, så jag kan fylla hela albumet med bilder på mig och mina kompisar! :D

Den här gången fanns det mest bilder på Jennifer, Josefine, Fanny, Johanna, Lovisa och Alice! :D <3 Och lite på klassen då jag haft med mig kameran till skolan och sådär på klassutflykter och skolavslutningar. Så det finns lite kort här, och hittils är det bara ett som jag inte har tagit, men det kortet är så underbart fint så jag var tvungen att ha det, och det ser ni på bilden över på Josefine och Johanna i gräset. Mycket bra bild! :D <3 Men i den här högen med ca 50 bilder så finns det bilder på massa skoj! :D Jag ser att jag skulle kastat om bilderna lite så mer kom fram, men ni lär få se mer en annan gång!

new tshirt



Nya tshirten som jag köpte igår på Gina Tricot för bara 99 kronor. :D

me and my microphone-phone

Septembers engelska verision på mikrofnkåt. Chockades då jag hörde melodin tyst i bakgrunden i Jennifers bil igår, vi höjde lite och upptäckte att texten inte alls var densamma. Den var på engelska, och jag försökte hitta texten, men den finns inte på så många ställen än. Men hon sjunger "Me and my, me and my, microphone-phone". Själv tycker jag att den svenska Mikrfonkåt är mycket bättre än den här, det låter inte bra då September sjunger på engelska, då hon valt att göra om sin svenska cover till engelska, tycker jag. Men den funkar iallafall. Och nu kanske alla icke-svensktalande får liiiiite mer uppfattning om låten, även om de inte riktigt fått reda på att det är mikrofonkåt, vad nu kåt är på engelska. ;)

Men jag tycker faktiskt att hennes engelska låt Can't Get Over är en riktigt höjdare då man städar eller är lite ensam hemma och vill ha lite poppig musik, då funkar September till allt, och förresten så är det lätt att lära sig hennes texter, då kan man sjunga med!




mina inköp ..! FYND


cubus: 100 kronor :D


Gina Tricot: 99 kronor! :D


Lindex, 80 kronor! :D

Ja, det var det ända jag hittade på internet som jag köpt idag, och jag har inte orkat fota det andra, men ni kommer få se det i framtiden, jag får visa på bild! :D

tshirt store?

BONJOUR! :D
Är det bara jag som älskar Tshirt Store?
Det finns massa underbart fina Tshirts där idag, men jag känner mig alltid lika snål.
Jag snålar med att betala trehundra för en Tshirt när jag kan få tre stycken Tshirts på Gina Tricot för samma pris.
Men alla är ju så fina, och butiken är alltid så öde! :(
Jag och Jennifer gick in och kollade, önskade lite att jag köpte den jag tittade på. Men då vi kom in där så satte dem på musiken för våran skull och log. :) Kvinnan hade en bebis med sig också. ;)

Nu har jag kopierat massa tröjor och mönster, men jag orkar inte lägga upp både på tröjan och ordentligt på mönstret, så jag lägger upp bara bilden på tröjan. Mina tre absoluta favvisar får ni med trycket med! :D

MINA HISSNINGAR:

Den här gula var nog Jennifers favorit, och den är ju så söt! :D Nästan favvis den med. :D

TOPP TRE:

---

---



Ah, det finns ju massa fina Tshirts på Tshirt Store, men allt är ju så dyrt om man vill köpa fler än en Tshirt. :( Synd det. Jag gillar också alla de där färgglada hörlurarna som alla går omkring med, såna finns det i den här butiken med, jag är mest sugen på dessa:


Men ja, ett par hörlurar kostar 600 kronor och en Tshirt kostar 300 kronor, men jag ska gå till den tomma lilla butiken i stan någon dag, le och köpa Tshirten där allt smälter, då den error grejen från Tv:n är, ni vet, då inget visas och ett irriterande pipande ljud ( eller klassisk musik ) spelas samtidigt som den där... bara är där. Men fin är den! :D Eller så ska jag ha den gula... :3 "Let's talk about it, please?" "No."


Kram på er! :D

700 laxar?

Hellu! :D Iallafall, idag har jag gjort av med 700 kronor på kläder! :D Jag har shoppat med Jennifer i stan hela dan'! Själv bar jag på fyra eller fem påsar, då hon själv hade en liten påse från Gina Tricot. Men jag är känd som Schopaholic! Jag köpte ett par ljusa shorts, rosapersiko Tshirt från Cubus. En svart långärmad med axelmudd från Monki, två Tshirts, en med CupCakes och Macarons och en svart med text, som jag lagt upp förut på bloggen om att jag ville ha, från Gina Tricot och så en spetsbh från lindex faktiskt, den var chokerande snygg och det var Jennifers förtjänst att vi hittade den! ;D Jag känner att jag ska fotografera kläderna och lägga upp, eller lata mig och söka på internet tills jag hittar så ni får se! ;D

Ready To Go Gaga?

Ni kanske har undrat varför jag inte lagt upp något om Lady Gagas nya låt, men alltså, jag kände att det blev en sån stor sak så alla la upp den och så var det ingen nyhet längre, så jag kände att det inte blev någe med det. Själv så tycker jag att det är ganska okej, men den har lite High School Musical gung i melodin, men jag var en nörd som älskade HSM, så det är helt okej! Det gillar vi! Låtens namn... Jag vet inte, Born this way, kanske. Jag är inget större fan av Gaga.

bloglovin'

Känner att jag skulle uppskatta lite bloggföljare! :D

bloglovin

KLICK KLICK! :D

har varit mega sjuk...

Har varit jätte sjuk, så jag har inte orkat blogga ett dugg.

förmiddag med Gabriel :D

Begravningen igår gick faktiskt väldigt bra, känns bättre nu. Men han kommer alltid finnas kvar hos mig. <3 Tack för allt stöd från mina vänner som blev lite oroliga då jag försvann från skolan. :) <3 Tack <3



Idag har jag varit med Gabriel hela dagen, min bonus kusin från skåne. Vi har grejat runt på hela stan här i Finspång, köpt Drakdryck och CupCake! :D Mina favoriter på en fredag, och jag tror bestämt att Gabbe tyckte om dem också. Jag hade ju inte kameran med mig, så det blev inga bilder, men jag kan nog leta upp bilder på Drakdrycken och CupCaken! Vänta lite bara...


Den som mest liknade den vi åt, toffee cupcake! :D

Dragonfruit vitaminwater. power-c. :D                       Underskatta inte ordet DRAKE.



Jag tipsar det här väldigt starkt! :D Nu är jag ensam hemma, Gabriel är hos släktingarna han och hans familj bor hos nu när dem är här, ända från Veberöd. :D

pensionärer <3

mina favvisar sedan jag var med Johanna <3




fågelturken! garvanfall!



HAAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA! <3

god natt låt <3

God natt alla bloggläsare!



Free Fallin' - John Mayer




If It Kills Me - Jason Mraz 


väldigt trött

Jag får blogga imorgon, jag orkar inte nu. Efter intensivträningen i karaten så har mina fötter, lår och ben svikit mig. Och jag måste sova nu, gå upp tidigt för att duscha och sedan gå halva dagen i skolan. Jag kommer att gå ifrån skolan runt halv elva, fast vi slutar kvart i tre, och gå hem. Jag ska på begravning för en nära släkting, sedan stannar jag hos pappa, då kanske jag bloggar om den drickan jag köpte idag, och så kommer jag ju umgås lite med mina kusiner. På fredag så ska vi fira Berit, min bonusmammas mamma, eftersom hon fyllde då de var i Thailand, och kom hem idag ( det är orättvist, jag vill med sola och bada så sverige är dränkt i snö) och sedan på lördag ska vi fira min andra kusin på min riktiga mammas sida. Och på söndag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det blir nog ingen kung fu imorgon, jag har väldigt ont i magen, och jag gissar på mensvärk.

Bloggar mer imorgon! :D Lovar! God natt allihopa!

aurora




sv; we heart it . com

jag hatar det här ju!

Upptäckte nyss att alla gånger jag fått skriva om inlägget om Neon Trees fanns sparade, så det finns nu fem olika inlägg om samma sak som inte är publicerade. Grattis till mig... Suck Suck, jag ska nog skriva lite på Katolska Kyrkan nu, så kanske jag mår bättre. Eller inte. Men det måste ju göras, jag har ju fått en deadline. :)

Bjuder på lite We Heart It och så kommer jag ikväll med tips om en god dricka! ;D

GLÖM INTE dagens blogg; smilinggirls.blogg.se

frän blogg !

Kolla in dagens blogg! någon av de fränaste bloggar jag sett! :D
Tack till Lisa, som är en av de sex tjejerna på den bloggen, som tittade in här!


Neon Trees - Habits

Nu är det här sjätte gången jag skriver om den här skiten, så ni får ursäkta att infot inte blev så långt, jag orkar inte skriva om det här äcklet något mer! Nu ska jag spara kodmallen, i fall att...




Jag satt nyss och lyssnade på lite musik i mit spellista då nästa låt kom, trodde jag, Neon Trees med låten Animal. Vissa av er vet nog inte vilka Neon Trees är, men ni vet självklart vilken låt Animal är. Den går hela tiden på MTV emellan pauserna och det är många som gillar att dansa och sjunga till den här låten, den är ju underbart glad och uppiggande. Positiv, får vi såklart hoppas på också!
 

Men som jag sa, nästa låt kom. Och jag tyckte det var konstigt att den här låten började mitt i låten och inte ifrån början. Jag klickade upp spotify och såg en asgrym logga. Min underbara reklam, som är en stor hjälp till att blogga om det nyaste här! Jag vet det är lite knäppt, men spotify är väldigt bra på att tipsa mig om det senaste! Jag klickade på loggan och upp ploppade Neon Trees album! Deras album Habits!



Jag blev super glad och tänkte: "Shiet, jag måste lyssna på alla låtar!" Så jag satte genast igång och lyssnade, men jag är inte klar än. Någon gång i framtiden kommer jag nog att göra en albumrecension om detta album Habits! Men som ni ser, så kan jag inte lyssna på spotify, vilket är lite tråkigt, men om jag var premium så skulle jag inte fått reda på det här genom reklamen och ibland är reklamen inte så jobbig, ibland roande och ibland störig. Men jag står faktiskt ut! (Räkna bort den dryga bitchen från Telia som tjurar över att jag sitter vid datan vid spotify och inte vid TVn istället! Hatar den dryga tjockisen! )
Men just nu bjuder jag på första låten i det här albumet"Sins of My Youth".



Jag kan direkt säga att jag tycker om den här låten och som jag sa, ni får vänta tills jag skriver om det! Jag har även flera projekt att göra recensioner av. Bruno Mars "Doo-Wps and Hooligans" och Travie McCoy's "Lazarus". Jag tänkte se om resten av låtarna är lika bra som hitsen som dem kom med i somras, eller om de slarvade med resten av låtarna bara för att dem blev kända. Ni får hålla utkik i fortsättningen efter mina åsikter!




Ber om ursäkt igen för att det blev så kort och ointressant, men som jag sa i förra inlägget. Jag hatar den här datorn! Men jag ska blogga lite mer senare. Mamma ska ha datorn nu.




OBSERVERA: JAG HAR JUST HITTAT EN NY LÅT VIA REKLAMEN PÅ SPOTIFY SOM FINNS PÅ MIN SPOTIFYLISTA "Some music?" SOM FINNS ÖVERALLT PÅ BLOGGEN!

klicka på ikonen!

hatar den här datorn...

JAG HATAR DEN HÄR DATORN! FUCKING FAVORITER FÖNSTER HOPPAR UPP OCH BYTER SIDA OCH DÅ MAN BACKAR ÄR ALLT MAN KRIVIT BORTA! OCH DEN FUCKING DATAMUSEN KLICKAR TVÅ ELLER FLERA GÅNGER FAST JAG KLICKAT EN GÅNG!

OCH NU NÄR JAG ÄNTLIGEN VAR KLAR MED EN GREJ JAG SKRIVIT OM FYRA GÅNGER, JÄVLIGT INTRESSANT SKA NI VETA! SÅ TÄNKTE JAG KLICKA NER ETT PAINT FÖNSTER OCH MUSEN DUBBELKLICKAR! BORT MITT INLÄGG JAG INTE HUNNIT PUBLICERA!

JAG HATAR DEN HÄR JÄVLA SKITEN
!

( Ursäkta mitt språk, men ni vet inte hur arg jag är.)

Veronica Maggio - Jag Kommer



Natten är ung och jag ligger vaken
Jag är "Lucy in the sky", jag är högt över molnen

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka
För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka

För,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer - jag är nästan där
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu
Du, håll ut

Du vet att,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller

Du och jag nu
Du snälla vänta, vänta, håll ut

Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart
Jag vet att hon är söt, men det måste bli du och jag
Du och jag

För,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer - jag är nästan där
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu
Du, håll ut

Du vet att,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller

Oooooooh
Jag tror att jag faller, jag faller

Jag faller
Jag faller

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller

(Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer)
(Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer)
(Jag kommer, jag kommer, jag kommer)
Du, håll ut

Du vet att,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller

Jag kommer, baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller




Är det bara jag som misstolkar den här låten väldigt mycket?
Frågan är om hon hade sex då hon skrev den?
Men riktigt bra är den! ;D

dagens tre låtar !


Inna - On & On

Jo, är det bara jag som älskar alla Innas låtar och tycker dem är väldigt häftiga. Störande och ganska lik alla andra, men hennes röst och alla mystiska instrument gör låten så unik. Innas stil är väldigt lättklädd och vågad, lika så hennes låtar. Ni minns ju Sommar Plågan 2010, en av låtarna där var ju Inna med hennes låt Hot. "Fly like you do it, like you high like you do it, like you try like you do it, like a woman." Något sådan var det väl? "You belong to me, i belong to you!" Ja, men ni vet vilken låt jag pratar om. Inna delade ju Sommar Plågan 2010 med "We no speak americano" - Yolanda Be Cool feat Dcup, "Alors on Danse" - Stromae och "Stereo Love" - Edward Maya featuring Vika Jigulina. Inna är tjejen jag håller väldigt bra koll på, jag ska nog köpa albumet hon nyligen släppt som heter Hot, för att kolla in albumet på spotify, klicka här. Mycket bra låtar, den ska köras i sommar ska jag säga!


MEN - Credit Card Babie$

Jag tror att jag aldrig hört talas om MEN förut, bara om det varit någon låt jag inte visste vilka artisterna var till. Men den här låten är bra och har en melodi för att vara den här typ av musik. Men texten är lite skum. "I'm gonna' fuck my friends" Det är i alla fall så jag uppfattar att dem sjunger. Men jag antar att omslaget till denna singel har med låten att göra. Jag gillar låten, så det bara. Och jag tror att jag måste titta upp vad de gjort för andra låtar, vem vet, det kanske finns något som jag missat.


Tove Styrke - White Light Moment

En låt jag alltid glömt vad hon heter, men on heter Tove Styrke och jag tror att jag har lärt mig det nu. Den gick väldigt mycket på Rix Fm och jag tror att pappa hade den på någon skiva i bilen, så jag har hört den många gånger. Och det här är en typisk låt som man bara uppfattar och kan refrängen, verserna får hon sjunga själv. Och det här är en typisk Beach låt, och jag hoppas faktiskt att den egentligen toppar listorna i Sommar 2011, för det här är en väldigt bra sommar låt. Jag hör låten på ett strandparty där folk dansar, badar, sjunger kareoke till denna låt och spelar kort. Och om låten inte blir större hit i sommar, så hoppas jag på en liknande låt. Kanske ännu bättre till och med.



Alla låtar finns på min aktiva spotifylista som alla får titta till bara du klickar på den här meningen! :D

Glöm inte att om du har spotify och vill lyssna på någon av låtarna över så behöver du bara klicka på den tjocka texten under bilden! Då ploppar låten upp direkt! :D

mysigt, men lite hopplöst...

Alla hjärtans dag är en mysig dag tycker jag.
Men det är synd att man inte har någon speciell att fira lite extra med.
Det hade varit mysigt med en pojkvän. :)
En sån där speciell person, som förstår mig till hundra procent. :)
Men jag håller mig till var mina kära moster Helena sa,

"Hellre utan än player i din ålder. Och eftersom du är så snygg så kommer du få en perfekt kille lite senare. Ha inte bråttom."

Hon är smart min moster. :) <3

Men jag önskar alla som har pojkvän, flickvän, nära vänner och flera dem älskar en riktigt mysig dag med mycket kärlek och glädje! Puss på er alla. :D

happy valentines day ! <3

Glad alla hjärtans dag allihopa! :) <3


bild; we heart it . com

vackra chocobolls !


foto; Tagen av Evelina Möller Pihl vintern 2011 och har Copyright ©

Just nu sitter jag och mumsar på en av dessa chokladbollar som bakades igår, kaffebollar med polka strössel. Sanningen är att jag inte hittade strösockret, så det blev strössel. Men det funkade bra det med, förutom att de ramlade av, men jag tror att det är för att smeten blev lite hård. Men gott var det! ;D

Har just chattat lite med sjuka Johanna om varma drycker och eftersom jag fryser så ska jag leta runt lite på internet efter någon cool varm drink, och faktiskt så tror jag att jag hittade en sida med hur man gör snygga varm choklad, även om att jag sa att det inte skulle bli choklad, så blir det nog det iallafall. ;D



Vänta nu, är inte mjölken slut..? Ajdå.

mera update i listan!



Glöm inte bort att du kan spara min spotifylista: "Some music?" för att se nytt, gammalt och sånt okänt du aldrig hört. Nyheter nästan varje dag och det blir bara roligare om fler och fler sparar listan!

Först av allt behöver du klicka på spotify-ikonen här över. Sedan klickar du på tillåt, så kommer du till min spellista automatiskt.

Sedan klickar du på den här gömda knappen:

Då sparar du listan bland dina listor så du enkelt kan kolla upp min lista flera gånger! Om vad som är nytt på den!

Jag slår vad om att du inte hört alla. Och det finns ju bara ett sätt att kolla listan. Klicka på ikonen högst upp!

hela chicago dansar samtidigt och allt ser ut som en 4D film med Black Eyed Peas

Det här är Blach Eyed Peas egna verison av då dem får hela Chicago att dansa samma dans. Först så trodde jag att det var en vanlig konsert, och då tänkte jag, herregud, varför står dem stilla och ser uttråkade ut. Och så tjejen i lila längst fram. Jag får lite tankar om att hon måste vara galen eller något, som håller på sådär. Sedan fattade hur allt hängde ihop. CHICAGO DANSAR! Värd att se, men man blir lite snurrig ibland! ;)


helt sjukt bra! (ett måste i musikens framtid)

Jag har nog just sett världens mest chockerande video i musikvärlden! Det är ju helt underbart!
Bandet Atomic Tom spelar och sjunger med sina iphones/mobiler istället, bara för att deras riktiga instrument blivit stulna. Så här sitter dem påväg hem i tunnelbana och spelar med ihopnes. Trummor, gitarr, bas och mikrofån. Det är ju sjukt verkligt det låter!




DET HÄR ÄR KLART VÄRT ATT LYSSNA PÅ, DET ÄR HELT OFATTBART! JAG KAN INTE BESKRIVA!

blir ju nästan lite rap-ig, själv. O:



america's got talent !

norrköpings nyaste fynd

Hittade massa grejer i affärer jag knappt är i, som KappAhl, Lindex och Gina Tricot. Jag håller mig mest i Monki, New Yorker, Levi's och lite annat exotic ;D

Men här är massa random grejer jag hittade som jag skulle kunna tänka mig! :D



Det var det sista ni fick av mig idag! Jag måste sova och vara pigg tills gudstjänsten imorgon. Konfirmation, ni vet...

två fina bilder från kvällen, om man tar bort mosaiken !




Dem här bilderna ska in på framkallning och sättas i mitt fotoalbum! :D <3

mysig kväll hos Lilla Floff med rara människor <3

Kom hem runt halv 11 från Jennifer, det har varit otroligt mysigt med Malin, Lovisa, Josefine och Jennifer. Tyvärr så kunde inte Johanna komma, för hon blev sjuk och det är så tråkigt. Saknade henne. Men hon kommer säkert nästa gång!

Ikväll har vi ätit Pizza och Daimtårta och sett en av världens bästa filmer (plus snygg kille, ofc, två till och med), inget mindre än Inception! Mycket bättre än jag trodde och det är ju som att själv åka in i en annan värld då man ser filmen och sedan vaknar man upp på den slutar.

Hoppas att alla haft en lika trevlig tjejkväll som jag haft!
Bra jobbat, Jennifer! <3

Saknar er alla! :D


where the lines overlap !

cha cha bloggen! ;D

Sitter här med Josefine :D :D :D :D ;D
Allt är underbart, bah.
Nu e ja int töntig ;) ;*
Men vi är jävligt heta och lyssnar på paramore ;D Bah såru veet. ;D

Vi ska på partie om typ typ, ehum, 40 minuter, asså. Vi sa till lilla Jennifer. Jenna, Asså.
Hon fyller ju va, och då ska vi dit ;D

Ja, nu bjuder ju vi typ på en bild på oss, njut och betala för att se den. ;D Annars... JÄVLAR!



pözz pözz ;* <3 löwe U ;D

vero moda <3


Är fullständigt kär i den här tröjan för 129 kronor på Vero Moda!
Den är jätte fin, ser mjuk och mysig ut och kjolen är inte så dum den heller!


Ännu en tröja jag blev kär i, urhäftig och passar med mycket. Det som gör den så häftig är den urtvättade färgen, skrynkliga linjerna och sneda sömmarna! Denna kostade 259 kronor!


Jag får spara lite pengar tills jag åker in och shoppar med Jennifer, vi har ju planerat så länge! :D

grön kit kat?


bild; we heat it . com


Jag undrar lite vad som står på förpackningarna, det måste vara chinesiska eller japanska. Något är det iallafall, och det måste vara någon annan smak är choklad som det braukar vara. För det här har jag aldrig sätt i Sverige? Har ni? Det måste vara mint? Gräs? Nej, jag vet inte, men den ser faktiskt lockande ut om jag får säga det själv. Jag får åka jorden runt för att hitta den kanske!

Öppet Hus :D

Imorgon är det då Öppet Hus på Nyhemsskolan i Finspång! ;)

Jo, jag ska vara lite fotograf, sitta i cafeterian inom Elevrådet och såklart umgås med min klass. Vi kommer att baka och laga lite roliga saker i hemkunskapen så folk får komma och smaka om de vill. Vi fick hela Hemkunskapen för oss själva för att våran ena klassföreståndare är Hemkunskapslärare. Och den andra är ju SO och Svenska lärare. AC och Ankan. Båda heter Ann-Charlotte.  Jag vet inte riktigt hur dem båda stavas, men ni förstår ju iallafall, hoppas jag.

Så imorgon så kommer ni få se massor med bilder från vårat Öppet Hus, men var inte oroliga över att chockas av våran skola. Vi är inte så mycket att komma med, men det är ganska okej iallafall. Mysig liten mobbarskola där alla vet allt om alla fast man inte känner varandra. Det känns så skönt ju. Inte. x)

Men ja, det är var det blir imorgon iallafall. Mellan 09.15 (för Samhäll/Media) till 12.00. Och senare på kvällen så drar jag till Jennifer med massa trevligt folk. Min lilla floff (Jennifer) fyller ju femton! :'D <3

the annoying orange ;D

Visste förut inte att The Annoying Orange var så populär förrän jag såg Fred ;D



farligt, testa ej hemma (teakwondo)


bögarnas fel - en hit i skolan



finns på spotify!

du kan få kebab?


håltimmar håltimmar !

Är hemma på snabb visit för att  hämta ett batteri till min mp3 - bara för att det är lång dag av eget arbete och jag överlever inte utan musik i så lång tid - (,ta en kaka också) och så utsåg jag nyss dagens blogg som blev Fanny. Grattis till henne! :D LÄNK TILL HENNES BLOGG!

Tja, jag hinner inte alls blogga så jätte mycket nu, för att jag börjar om 27 minuter och jag måste hinna leta upp Jennifer innan det. ;)

Men innan det så bjuder jag på en låt jag tycker om lite extra idag! 
(Det är inte "Nej, Se det snöar." ._. BORT MED SNÖN!)




Living next door to Alice - Mona

Haft denna låt på hjärnan idag:


vill bli blondare , nu !


bild; Sienna Miller

Jag vill bli blondare! Uhu, som Ashley Tisdale eller Sienna Miller, kanske.
Frågan är ju om jag får det. Men jag ska iallafall bli lite blondare tills i sommar! :D



bild; Ashley Tisdale


Fler tips på liknande blonda personer? ;D

nytt projekt

Jag har just letat ihjäl mig efter en tröja på internet, och jag tror knappast den finns i affärerna.
Då slog det mig att jag kunde göra tröjan själv. Allt jag behöver är vit texilfärg och en svart T-Shirt.



Något sånt här vill jag göra, och observera att jag skrivit texten på tröjan i paint. xD

Men nu blir det att köpa svart tröja och vit färg :D

wanna-be's too?



Enligt mig så är Black Eyed Peas med Party all the Time (2009) före Sean Kingston med Party all Night (2010) ,
och det jag menar är att Sean har härmat Black Eyed Peas med texten i refrängen.



Black Eyed Peas sjunger såhär:

If, if we could party all night and sleep all day
And throw all of my problems away
My life would be easy, my life would be easy



Sean Kingston sjunger såhär:

We like to sleep all day and party all night!
This is how we like to live our life!
I’ve got a feeling that everything is gonna be all right,
So come on, come on!



Jag tycker att Sean Kingston har dålig fantasi och inte kan komma på annat än att vända på texten.
Men det är bara vad jag tycker.

MUSE - The Resistance

Muse är en grammynominerad och awardsvinnande brittisk rockgrupp som bildades 1994 i Teignmouth, Devon. Bandet består av de tre medlemmarna Matthew Bellamy (sång, gitarr, piano), Christopher Wolstenholme (bakgrundssång, bas) och Dominic Howard (trummor). Muse är framför allt kända för sina spektakulära livespelningar och sin kombination av olika genres, såsom klassisk musik, electronica, hårdrock och R&B.

Muse bildades när trummisen Dominic Howard sökte nya medlemmar till sitt band. Den då 14-årige Matthew Bellamy anslöt sig snabbt som gitarrist och pianist och skulle så småningom även bli sångare i bandet. De två vännerna övertalade därefter Chris Wolstenholme att sluta som trummis i ett annat band för att istället lära sig spela bas i Muse.

Bandet har uppgett att de valde namnet Muse på grund av att det var kort och såg bra ut på affischer. De kom på namnet efter att någon i Teignmouth föreslog att anledningen till att så många gick med i musikgrupper runt om i Teignmouth berodde på en musa (muse på engelska) som svävade över staden.

Efter några svåra år lyckades Muse få ett kontrakt med Mushroom Records och släppte 1999 sitt första album Showbiz och blev strax därpå utsedda till årets nykomling av NME Awards. 2001 släppte bandet sitt andra album Origin of Symmetry med bland annat hitsingeln Plug In Baby och året därpå utkom bandets första livealbum Hullabaloo. Tre år senare kom albumet Absolution, och i samband med att Muse fick uppträda som huvudakt på Glastonburyfestivalen 2004 kom bandets stora internationella genombrott. 2006 släpptes albumet Black Holes and Revelations och året därpå livealbumet HAARP från Wembley Stadium. 2009 utkom det egenproducerade albumet The Resistance.

källa: Muse Officiella hemsida, wikipedia, musicwiki


bild: google och collaget gjort av mig i PhotoScape

Detta är alltså albumet jag ska göra en recension om. Muse senaste alum The Resistance.

Passar på kvällar då man sitter och gör läxor eller då man bara vill koppla av lite. Och allt blir bättre då man kan lite av texten i alla låtarna. Den inpluggade texten gör att det låter bra då du sjuger, hur det än låter ur din mun så blir det en bra stämma med Muse's röster. Vissa låtar passar som tyst i bakgrunden då du åker tunnelbana, spårvagn, buss eller tåg lite kort.

Typiska tryckarlåtar på vissa, men riktigt mysiga. (MUSEiga) Kan också tänka mig låtarna tyst och lite omärkbara i olika filmer. Fantasy och kärleks filmer.

Favoritlåten för moi/mig är I Belong To You. En låt som varierar mellan Engelska och Franska. Handlar om att man behöver kärlek och är även långsam ibland och snabb ibland. Vilket gör att låtens olika delar passar i olika tillfällen. Fick också reda på att den tydligen medverkade i Twilightfilmen New Moon. Och även Resistance och MK Ultra är väldigt bra.

Omdömmet jag ger; är att den kunde gett åtminståne en snabbare och starkare låt bland sina vackra rock-klassiska låtar. Men jag tycker nog ända att detta är ett av de bästa album dem har gjort. Så det ska dem vara nöjda över. Bravo Bravo!

Fyra av Fem musiknoter!


eighth february


(trädet har nog varit där några år, och vi gjorde skämt om det idag... Jag vet, knäppa, du behöver inte fråga. ;) )


Tack till Johanna för en väldigt kulig dag! :D

benjamin testar youtube (prank)



jag ger videon fyra av fem toasters!

jag gästbloggade på jpetersson!

... Bara så ni vet ;D



Hellujsan, dagens höjdpunkt var Johanna!


jpetersson.devote.se

Idag så följde jag med Johanna hem en kort stund innan vi gick ner till centrum, och där så köpte vi lite grejs. Bland annat finn-medel-sak och så gick Johanna och beställde tid hos frissan. Så bli häftigt och se hur det blir efter hennes omstylning. Efter våra små ärenden så bar det iväg till fiket Åbergs där det blev chokladboll och biskvi. Haha, biskvin var min, okej? Sedan bar det iväg hem till henne igen, men bilder i kameran och många skratt. Väl hemma hos henne så kollade vi på Glee och Pensionärsjävlar. Mycket bra ska jag säga! I följd av det så kollade vi pranks/skämt och prankade/skrämde oss själva lite, medans vi filmade. Eller jag filmade Johanna, jag vågade inte göra det hon gjorde. Och det läskiga vi gjorde var att spela The Maze! Haha, jag sa ju igår i ett inlägg att jag var feg! Och det är jag verkligen! Jag vet inte hur många gånger vi hoppade tre meter upp av samma spel. Duktiga är vi iallafall. Jag gästbloggade lite medans hon åt och nu så är jag hemma. :3

Nu bjuder jag på lite Prank på Benjamin medans jag ska lägga in bilderna vi tog idag.

AU REVOIR!

systemunderhåll

  • I natt från 24:00 kommer vi att genomföra ett systemunderhåll. Detta gör att du inte kan skriva eller logg in men det går fortfarande att läsa din blogg.




    Det säger BLOGG.SE så jag vet inte när jag kommer kunna skriva, men det skulle nog bara ta några timmar. Och då sover ju jag, så vi ses imorn ;D

  • skador .

    Just det, jag glömde säga det. Jag och Robin har VG i Hemkunskap och
    gjorde goaste bullarna tills öppet hus på Lördag. ;D




    Idag har jag skadat mig på högra benet. x)

    Först så gled jag över gymnastikgolvet i skolan, inte smart. Har brännsår på hela knät som svider som F**n.
    Sedan intenvisträningen i onsdags har jag också förlorat en bit av min stortå och min fotsula. Skinnet har lossnat och det var tjocka flisor, så under träningen idag, fick jag glida lugnt. Men det gick faktiskt bättre än vad jag trodde. ;3
    Imorn är det hemkunskap (jeaj) och efter skolan som slutar tjugo i tre så hänger jag med Johanna hem. Vi får se vad vi har för spännande planer för dagen. ;)

    Imorgon så ska jag även ladda in lite mobilbilder, och så ska ni få se lilla Nils som skapades av mig och Alice på bildlektionen idag ;)

    Jag måste bli bättre på att skriva långa inlägg, men det här skrev jag i brådska och droppande hår. ;D

    GOD NATT :D

    pacman .


    bild; www.weheartit.com

    Tycker det här var väldigt fyndigt och snyggt ;) Borde finnas som någon typ av ljussling man sätter upp ;D

    vettskrämd !

    Jag trodde att jag skulle dö nyss.

    Jag stänger av musiken för ett kort ögonblick och hör hur det låter som gnisslande tågräls och hur någon hugger i hård jord. Inte ett skit mer hördes. Så jag gick bort till fönstret och tittade bort, ut över våra grannar. Det var mörkt och jag såg inte ett skit först, men då synen klarnade...

    Ingenting, ingen granne, inget tåg, alltså. Det var helt dött.

    Förklara det?

    Jo, grannen, på andra sidan gatan hade gått över till den sandtunnan som finns nedanför vårat hus och grävt i den, och då locket rör sig så gnisslar det. Saken var att jag inte kunde se det  från mina, 5 fönster, så ja, jag är ganska lättskrämd av mig. Men jag hör och tycker att jag ser saker så ofta, så man undrar ju ibland. ;)



    Träning om en timme. :D

    Tagga att träna den här veckan;

    * Karate
    * Kung Fu
    * Skridskoåkning
    * Egna övningar

    Yea. ;)

    Ulrik Munther är Sveriges Justin Bieber





    Svenska Ulrik Munter VS Kanadensiska Justin Bieber







    Bara jag som tycker att Ulrik och Justin är väldigt lika på den här punkten: MUSIK

    Första gången jag hörde Ulrik så trodde jag att det var Justin. Men nepp, det var en svensk liten kille som jag minns var med i lilla melodifestivalen 2010, och han van med sin låt "En Vanlig Dag". Tycker inte alls om den låten. Men hans nya singel "Boys Don't Cry" gillar jag väldigt mycket. Och jag tycker helt klart att våran svenska Ulrik Munther lika gärna kunde sparka Justin Bieber i hans lilla rumpa och klättra på listorna i USA. Ulrik är väldigt duktig på gitarr och jag älskar hans manliga stämma i hans småljusa röst.

    Jag hade nog tyckt om Justin Bieber om han haft lite mer mans stämma och inte slagit igenom med sin sämsta låt Baby. Den är riktigt dålig och tjatig. Men jag kan erkänan att "Somebody To Love" och "Eeine Meeine" är mycket bättre, men tjatiga dem med. Så Justin hade varit bra om han slagit igenom med någon låt som han visar med av sin manliga sida än sin kvinliga.


    PS. Ulrik är Snygg, Justin är Gay.

    paramore <3



    Lyssnar på älskade Paramore nu. <3

    Jag hoppas innerligt att Paramore kommer till Sverige i år med, för då ska Jossan och jag dra och se. :D <3

    Klicka på bannern! :D

    <3


    bilder: Tagna av Evelina Möller Pihl sommaren 2010 och har STORT COPYRIGHT! ©©©©©©©©©©©©



    saknar paramore, pier pressure 2010, med morsan <3


    Fuck you, i cleanded my bathroom .

    Igår eftermiddag så städade jag vårat badrum, helt själv, helt frivilligt.
    Så lite senare kan jag be mamma skriva på den där hemkunskaps läxan jag vet att vi kommer få. Läxan går ju ut på att städa badrummet. Och eftersom vårat badrum såg ut som HEJKOMOCHHJÄLP så borde jag få VG minst, helst MVG. Jag passade ju på att städa vardagsrummet eftersom alla barnen hade stökat runt där. Heh, jag städade datorn med. Databordet såg förskräckligt ut. Så nu är det fint här. :D


    bilder: Tagna av Evelina Möller Pihl den 5 Februari 2010 och har copyright ©

    Se så vackert här blev. Jag städade ju skåpet över, badkaret, fönstret ut och alla sakerna har nu nya platser. Ja, eh, jag glömde städa toaletten av allt. Men det behöver ju inte min lärare få veta. ;) Men jag har städat toaletten förut. Det är bara att fråga min mamma.
    Men risken finns ju att mina slarviga familjemedlemmar kommer stöka till det igen, snarast. Men det är bara risken. Ja, och om min yngsta bror på snart två år kommer in hit då kommer alla badleksakerna inte ligga i den gröna baljan, utan på golvet.




    Behöver jag säga något om att denna plats används så mycket att jag slår vad om att nästa vecka jag kommer hit så kommer det se ut som innan jag städade. Mamma har fortfarade papper att gå igenom som låg här och där.

    Men om det inte var såhär så skulle jag tro att min familj var sjuka ;)

    Judit och Judit

    Visst känner vi igen våra härliga vänner från Comhem i reklamerna?



    Nu har de nog gjort sin bästa reklam någonsin, enligt mig!
    SNABBT STABILT OCH JÄTTEJÄTTE BRA :D
    Deras egna rap-låt ;)



    SNABBT, STABILT OCH JÄTTE JÄTTE BRA, BREVBAND



    Här har vi en bild på Judit och Judit på riktigt.


    Carina Perenkranz och Pernilla Parszyk är Judit & Judit i de fyndiga Comhem-reklamerna.

    Och som Pernilla sa i en intervju:
    "Utan peruker finns det inga gemensamma drag, förutom att vi är små och runda."


    källa: expressen.se

    WWW.FANTEN.SE

     http://www.fanten.se

    grr .

    Sonen: Far, jag ska göra en uppsats i skolan. Kan jag fråga dig en sak?
    Fadern: Javisst, min son, vad vill du fråga?
    Sonen: Vad är politik?
    Fadern: Hmm, vi kan ta vårt hem som exempel. Jag är löntagaren så vi kallar mig regeringen. Din mor är pengaförvaltare så vi kallar henne för riksdagen. Vi tar hand om dig och dina intressen så vi kallar dig för folket. Sedan kallar vi hushållerskan för arbetarklassen och din nyfödde bror för framtiden. Förstår du nu?
    Sonen: Inte riktigt, men jag ska fundera på det.
    Den natten vaknade sonen av att sin lillebror skrek, och gick för att se vad som var fel. Han upptäckte att brodern hade gjort ifrån sig ordentligt i blöjan, så han gick till sina föräldrars rum där han hittade sin mor i djup sömn. Sonen gick då till hushållerskans rum där han tittade genom nyckelhålet och fick se sin far i sängen med husan. Ingen utav personerna i sängen hörde sonens försiktiga knackningar, så sonen återvände till sitt rum och kröp till sängs.
    Följande morgon:
    Sonen: Far, jag tror att jag förstår vad politik är nu.
    Fadern: Det var bra, min son, förklara det för mig med dina egna ord.
    Sonen: Okej, medan regeringen drar över arbetarklassen, sover riksdagen sött. Folket ignoreras helt och framtiden är full av skit.

    Music of this weekend .




    Wilmas citattecken

    "H is for Homer?"



    Nja, min kategori heter H is for Humor, men det funkar det här med ;D



    Bild: Tagen av Evelina Möller Pihl sommaren 2010 och har copyright. ©

    Happy Pets



    Efter att den gula katten och den rosa gjort barn så blev den svarta katten missbildad.
    Han är ful men underbar <3 Jojo! <3

    Uppdaterad lista! ;D



    Glöm inte bort att du kan spara min spotifylista: "Some music?" för att se nytt, gammalt och sånt okänt du aldrig hört. Nyheter nästan varje dag och det blir bara roligare om fler och fler sparar listan!

    Först av allt behöver du klicka på spotify-ikonen här över. Sedan klickar du på tillåt, så kommer du till min spellista automatiskt.

    Sedan klickar du på den här gömda knappen:

    Då sparar du listan bland dina listor så du enkelt kan kolla upp min lista flera gånger! Om vad som är nytt på den! 

    Jag slår vad om att du inte hört alla. Och det finns ju bara ett sätt att kolla listan. Klicka på ikonen högst upp!

    Jacob, bort från Xbox 360:t


    The Maze - Prank

    Om du inte vet vad The Maze är, då tycker jag att du borde leta upp spelet och testa innan du ser detta. ;D

    www.Jesper.nu

    Där spelade jag det och jag trodde jag skulle dö, det är svårt och ja, det är som det är. x3

    En Facebook kompis hade laddat upp denna video, klockren ;D

    En dude som spelar THE MAZE.


    "jag tog körkort idag"


    världens mest meningslösa låt .



    Det här är nog världens mest meningslösa låt.
    Det finns ingen poäng alls. Tyvärr.
    Varken melodi eller förståelig text.
    Den är på tyska och jag förstår tyvärr vad dem säger.

    Hauptschule betyder för det första Högskolor.

    Lyrics;

    Hauptschulee
    Hauptschulee
    Hauptschulee

    666
    An der Tafel steht 1 + 1
    was kommt rauuus ?
    666

    Im Scheißhaus liegt eine Wurst
    was kommt rauuus ?
    Ein Lehrer

    Im Gymnasium alle Schwul
    was kommt rauuus ?
    Günther Jauch

    In der Disco 2 Titten
    was kommt rauuus ?
    Ein Baby

    Hauptschulee
    Hauptschulee
    Was kommt rauuus ?
    HSV

    Alte Sau
    Steck den Piller in kakao

    Min översättning;

    Högskolor
    Högskolor
    Högskolor

    Sex, Sex, Sex
    På svarta tavlar står det ett plus ett.
    Vad kommer ut?
    Sex, Sex, Sex

    På skithuset ligger en korv.
    Vad kommer ut?
    En lärare.

    I gymnasiet är alla gay.
    Vad kommer ut?
    Günter Jauch. (namn, tror jag)

    På disco, finns två bröst.
    Vad kommer ut?
    En brud.

    Högskolor
    Högskolor
    Vad kommer ut?
    HSV

    Gamla Sau (vet inte vad det betyder, det kan vara ett namn)
    Lägga mina piller i kakao.



    Meningslösa låt! Men den är så bra. xD

    Cityville --> Facebook

    Sitter och nördar Cityville ;D <3


    Broder... Hannes?

    Min lillebror Hannes är så söt. Fyra år och roas av att berätta ointerssanta saker.

    "Evelina. Vet du? Pappa torkade mig förut, jag hade kissat och bajsat då."


    Han är för söt. ;D



    Bild: Tagen av Evelina Möller Pihl sommaren 2010 ©