bieber fever <3

bästa låt <3



0.47: AHHHH! <3
(höll på att dö at skratt och förvåning där )

jag dör x)



0.34 = äru skitnödig elr?

0.43 = aa, välkommen <3

1.56 = nej, nej, Nej, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ. Va, vad sa du?

3.17 = TJA, KOMPIS! ;)

ASG , ja jag har dålig humor.

sista veckan!

som många vet, och för er som itne vet, så går jag i skolan fortfarande. imorgon är det en normal skoldag. tisdag är det klassträff vid en sjö här i finspång och på onsdag städar vi, så slutar vi på torsdag! :D Ska bli så skönt med sommarlov, men konstigt nog känns det inte som det snart är dags. Men jag kan lugnt säga att det kommer göra det nu den här sista veckan, jag ska fota massor på min klass och på fredag så åker jag till Turkiet, Side, så jag kan inte blogg alls mycket. Får se om jag hinner göra ett tidinställt inlägg för varje dag, men iallafall, så kanske jag kan gå till ett intenret café. :D

idag fyller min kära syster Saga 8 år, grattis till henne! :) <3


dålig balans?

klantigt, det säger jag bara!


alltså, reklam i mitt hjärta <3

jag tror att jag aldrig sätt en bättre reklam eller curlingspelare! jag dör av skratt!



student

imorgon ska jag på student, så jag bloggar nog inget imorgon under förmiddag och efter middag :O jag tidsinställer ett humor-inlägg åt er. natti! ska duscha och sova nu!

Wiz Khalifa - Deal Or No Deal

Wiz Khalifa har nyss släppt sitt nya album Deal Or No Deal, nu ska jag skriva lite om vad jag tyckte om det!
Khalifa är mest känd för sin låt Black And Yellow.



Passar på mest på sena hemmakvällar då man skriver ett skolarbete eller något, eller bara vill slappna av, eftersom Khalifa har sin lugna sång/rap så passar den mer på vardagskvällar och efterfester än på stora partyn och topplistorna. Jag tycker bara att hans musik passa ibland - kanske då man är lite deprimerad eller ledsen. Då så blir man avslappnad och kan tänka klart.

Typiska låtar är vad Khalifa gör. Det är synd att om man inte är ett big fan av honom så låter nästan alla låtar (förutom de stora hitsen) precis som allt annat han har gjort. Men jag lovar att hans fans tycker det är väldig skillnad på alla låtar. Jag låter bara skivan rulla och nynnar med då melodin fastnar. En del låtar är lite förvirrande och inte direkt i takt till musiken, men det är hans stil.

Favoritlåten har jag nog ingen speciell. Jag älskar de 10 första sekunderna av låten eftersom melodin och samplingarna är så coola. Men då en minut har gått så dör allt det och allt låter likadant som allt annat. Men favvislåten är då Bout Ya'll

Omdömmet jag ger; är att den kunde vara  mer variation på hur låtarna låter och att fler andra kändisar kunde gjort featuring med Wiz Khalifa, men ändå ganska bra album. Det som han vann på var att låtarna passar en stressig och jobbig dag. 2½ av 5.

haha

inlägget under skrev jag ju på mobilen. jag trodde inte att all text skulle hamna i rubriksrutan, men så blir det då man har en dålig mobil. HAHA!


Fick ju mitt kort på Aktiv Hälsocenter i Tisdags och idag blev det tränings premiär. Jag tränade först lite konditionsträning och sedan ett grupppass med MBL - Mage, Bak, Lår och sedan ett pass med Zumba Toning. Snacka om att jag kommer att ha träningsverk imorgon. Haha, men önska mig lycka till med Aktiv-träningarna och Karatetränandet i sommar! ;)


Hrm, alltså, jag är suger på Baseball i Norrköping...............................................

P2 fika med johanna och frida under håltimman idag. frida köpte en baugett Men johanna och jag slog på kycklingsallad! jag tog en super god latte också. det var jättevarmt idag, najs! nu ska jag sova, detta var ett mobil inlägg. Natti! ;)))))))))))


bakat igen xd

jag bakade croissanter igår och mjölk och äggfria cupcakes (till min bror) idag, så jag har inte hunnit ta tiden vid datan, jag har bakat istället. Men det blir nog ett inlägg senare. Kolla istället in mina bloggerfriends!

congratz sweden

grattis till Sverige på nationaldagen!


bild: här



jag tycker att låten är väldigt vacker egentligen... <3

jag lackar ur



OKEY, VÄNTA NU!

HALLÅ! JAG TRODDE ATT MAN BARA FICK LYSSNA PÅ SAMMA LÅT FEM GÅNGER PER MÅNAD!
MEN SÅ ÄR DET JU INTE!
MAN FÅR BARA LYSSNA PÅ SAMMA LÅT FEM GÅNGER UNDER RESTEN AV LIVET PÅ SAMMA SPOTIFYACCOUNT!

okey, fuck spotify!
det här är så onödigt att alla börjar ladda ner igen, suck.
lyssna fem gånger på samma låt eller ladda hem den och lyssna hur många gånger du vill, lixom?
nu har dem väl ändå gått för långt?
jag tänker inte betala 15 jävla spänn för att lyssna fem gånger till på låten.



jag har verkligen fått nog på allt shit på spotify, jag måste skaffa mitt premium igen. <3


upp mä dina händer i luft!


Händer i Luft - Sean Banan


Bara jag som älskar Sean Banan's nya? ;)

Haha, det ser ut som att han skippade sin nedre tandställning ibland också. Haha!

ironic



1. din svenska är lite svår, jag fattar inte riktigt vad din mening betyder. sry.
2. anonym stavas med ett n. och du borde använda fler separationstecken i din meningar.
3. om du är den jag tror att du är, så, haha, nej, det var ju du som startade allting och drog in massa andra personer som inte ens är med i det här.
4. ojojoj, vad du beter dig omoget. jag har verkligen ingen lust att bry mig om det du säger längre.
5. oups, jag råkade spärra din IP för att jag inte orkar ta emot shit från din data.




jag älskar att behandla andra som dem behandlar mig :D


nej, nej, aldrig,

jag har verkligen ingen lust att blogga just nu. idag var jag med min syrra på allsång på slottet - en festival - som var för typ 11 000 personer. jag tog massa bilder men har ingen lust att lägga upp nu. jag tackar gud att vi är lediga imorgon också för jag har ingen lust att dra tillbaka till skolan i typ två veckor till, okey, jag kanske överdriver...


iallafall så är jag på sämst humör. en av mina närmaste avbokar allt som det känns som om den gör allt för att slippa vara med mig. en annan svarar varken på mess eller msn då den är bortrest. en annan svarar inte på msn eller på mess heller. en annan är totalt dryg och jag fick tydligen reda på att den låg bakom massa skitsms jag fått från en annan - och den personen anklagar mig för massa saker som hon själv har gjort och ställt till det för sig själv.

alltså det här lilla lovet vi hade var en totalt besvikelse. jag har inte varit med någon och ingen har viljat vara med mig. jag försöker träffa några kompisar men dem bara struntar i det, och så får jag typ reda på det IDAG att alla tydligen är emot mig. det är vad man kallar vänner alltså. hela ledigheten är förstörd. vad är det? - fem dagar åt helvete! tack så jättemycket för det hörni!






jag har faktiskt en person att tacka - den personen som omedvetet hållt mig uppe på humör och åtminstone ville prata och vara vänlig mot mig. det kallar jag riktigt vänskap och jag älskar henne väldigt mycket. av alla personer jag känner så bor hon typ tusen mil härifrån och jag har bara träffat henne två gånger, vi pratar varje dag och jag skulle kunna lägga mitt liv i hennes händer om det så vare det. hon ska veta att jag verkligen är lycklig över att jag har en ärlig vän bland dem jag räknade upp innan i det här inlägget. creds till just dig - eftersom du vet vem du är <3

gjort om en blogg

jag blev just klar med Elins blogg :D

Ta en titt? :D



ELINS BLOGG ELINS BLOGG ELINS BLOGG ELINS BLOGG


OMFGOMFGOMFGOMFG

PARAMORES NYA SINGEL! OMG OMG!


Paramore - Monster




I'll stop the whole world,
I'll stop the whole world from turning into a monster,
and eating us alive,
Dont you ever wonder how we survived


jag hatar ledighet...

... jag har verkligen inget att göra. i skolan pratar åtminstone mina vänner med mig. men nu, nej, nej. jag har ingen att vara med efter osm alla mina kompisar är med sina kompisar och eftersom jag inte är med i deras gäng så ser man på hälften av dem att dem bara: "eh... keyrå... du får väl vara med.... antar jag..." Åh, vettu då shiter jag i det. Jag ser det framför mig lixom, ingen idée att fråga ens. VAD SKA JAG GÖRA?! JAG HAR INGET ATT GÖRA! VERKLIGEN INGET! TVÅ JÄVLA LEDIGA DAGAR ÅT HELVETE DÅ JAG KUNDE VARIT UTE OCH GJORT NÅGOT KUL MED MINA KOMPISAR! ÅT HELVETE.









( pekar inte ut någon , jag säger bara hur jag känner )

sing my songs , hrm , their songs









slänger in den här godigen också..........


hata hata hata

Jag hatar Photoshop. Grr. Det vill aldrig som jag vill.






Aja, jag har nyss suttit och skype:at med Elin, medans jag suttit och gjort en Header till hennes blogg. Och jag har just kommit på hur man laddar hem typsnitt, så nu har jag RIOT! typsnittet. Hjärtar det!

Ja, juste. Jag måste verkligen köpa biljetter till PIP. Dem är snart slut, och om inte Jossan och jag tar tag i det snart, så... Blir jag väldigt ledsen!

Nu blir det snart ett inlägg med mina tre sångfavoriter, de bästa tre låtarna att sjunga till!


roligaste prank:et ever!



Två japanska tjejer och två gubbar har gjort upp att pranka förbigående personer, och detta är något av det bästa prank jag sett! HAHA!

telephone - "motherfucker"



HAHAHAHAHAHAHHAHA

türkish leksak

tänkte visa er min turkiska leksak som jag köpte för två år sedan då jag bodde i Kemer, Turkies, Asien. Typ.



Tycker den är ganska frän faktiskt. Handgjord och var väldigt populär bland barn/ungdomar från 12-15 år.
20 Svenska Kronor = 5 Turkiska Lira

ringarna är klara!


ballerinacupcake



Mitt eget bakverk :D

too hot

önskar vädret var som i tisdags åtminstone ...


JAG DÖR AV GARV

ALLTSÅ, MISSAR DU DET HÄR!
DÖDAR JAG DIG!
DET ÄR SÅ FREAKY BRA GJORT OCH JAG DÖR AV GARV!