happy new year !


bild: här

det blev mer än jag trodde .

Hellu! :D

Nu tänkte jag lägga upp mina inköp från stan föromdagen. Och som sagt, det blev mer grejer än jag trodde. Men jag är fett nöjd! ;) Trots den totala summan... (a)


Trekvarts t-shirt, mörkgrå med två fickor, en vanlig och en med dragkedja.
Monki, 150 kronor


Korsettskärp, marinblå med enkelt silverknäppe.
New Yorker, 39 kronor (på mellandagsrea. ordinariepris 79 kronor)


Svart väst, siden på insidan. Enkel men vacker, och skön.
New Yorker, 269 kronor


Vit t-shirt med text: Give me a Smile. Svart och tunn tygväst över.
New Yorker, 99 kronor (på mellandagsrea, ordinariepris 169 kronor)


Mörkgråa mjukbyxor, resår i höfter och vrister. Långa fickor med dragkedja.
Monki, 125 kronor (på mellandagsrea, ordinariepris 250 kronor)


Svart skinväska, prydd med svart/vitt/rött/blått rutigt mönster. Stor armväska. Inga inre fickor.
Cubus, 124 kronor (på mellandagsrea. ordinariepris 249 kronor)


Armband i silver. Format som två ihopsittande leoparder, kropparna är leopardernas huvuden.
Cubus, 44 kronor (på mellandagsrea. ordinariepris 88 kronor)


Svart skinjacka i äkta skin. Med dragkedja. Två fickor med dragkedja och resår över höfterna och i handlederna.
Cubus, 249 kronor (på mellandagsrea. ordinariepris 499 kronor)


Det där är vad jag köpt och jag tänkte ha armbandet, skinjackan och västen idag då vi åker iväg till Pata och Malin. Jag tänkte ha väskan i skolan och just nu har jag på mig trekvarts t-shirten. Som jag skrev förut, så är jag fett nöjd med mina inköp. Och allt detta blev en summa på: 1099 kronor.

Justjá, det shampoo och balsam jag skrev om kostan ca 300 kronor tillsammans också. ;) Fast det betalade inte jag. 8)

HEJDÅ 8D / Shopaholic 


bild: här

jag älskar att shoppa! hatar att ge bort pengar!

Tills 2011 får jag höjd månadspeng ;) 300 > 500

Och igår "firade" jag det med att shoppa massor! Jag älskar att shoppa kläder och så! Men hatar att ge bort pengar! ;) Men sånt är livet. Och jag är väldigt nöjd med vad jag köpt. Handlade ju för ca 1000 kronor igår. (a) Ni ska få se bilder på det, jag lovar. ;)


Adam Tensta - Like A Punk

Adam Tensta, egentligen Adam Momodou Taal Eriksson, född 1 augusti 1983, är en svensk hiphop-artist. Han slog igenom 2007 med låten "My Cool" och han hade innan det blivit mindre känd med låten "They Wanna Know".

Adam Tensta är en aning unik inom den Svenska musiken, bara för att han mixar genren hip-hop med eurodance, electronica, house och pop. Hans låt "My Cool" kom med på MTV:s årliga topp-100 lista i slutet av 2007.

Adam är uppvuxen i Stockholmsförorten Tensta. Han har en sverigefinsk mamma och en gambiansk pappa. Redan som 7-åring började Adam med breakdance för att 10 år senare växla om till musiken. Adam har aldrig druckit, tagit droger eller rökt, han är även vegetarian.

Jag tycker han är väldigt grym, för att vara svensk och gör sin nyaste låt "Like A Punk" riktigt bra, jag älskar låten och man känner verkligen igen att det är Adam Tensta som gjort den här. Jag hoppas den kommer högt upp på topplistorna!


bild: här




Hon gav tips till mitt hår

Jag var ju i stan igår, Norrköping Centrum, och passade då förbi att titta till en hårprodukts affär, som jag aldrig lyckas komma ihåg vad de heter. Men ni som har varit där vet nog. Vid Gina Tricot och glitter tror jag. I mitten av varuhuset med väggar av glas, hyllor av glas och sedan produkter överallt på väggarna, som att gå in i ett glashus med massa shampoo och balsam.

Iallafall, mitt hår blir fettigt ganska fort och jag har alldrig trott att det var för att mitt hår är fuktigt i hårbotten. Men nej, jag har torr hårbotten, och eftersom jag är det så producerar håret fett för att normalställa, men håret blir aldrig återställt utan bara ser äckligt och fettigt ut. Så jag bad om ett shampoo och balsam till mitt hår.

Hon jag pratade med var artig och visade mycket bra och vad hon mest rekomenderade. Det blev tillslut den här:


shampoo-bild: här

Ett shampoo som jag skulel ta minimalt av och tvätta mest i hårbotten, två gånger. Tvåla in, skölja ur, tvåa in skölja ut. Enkelt och räcker länge om man tar den minimala mängden.

Sedan fick jag ett balsam med, som jag inte skulle ta i hårbotten, utan bara i längderna. Inte heller min lugg. Produkten är väldigt krämig och ska bara hjälpa mitt hår att inte se slitet ut och vara mjukt och lent. Tar jag den feta krämen i hårbotten kommer jag tillbaka till det fettiga i håret igen.


balsam-bild: här



Men som sagt, jag har inte duschat än. Så jag har inte provat, men jag ska duscha efter att jag har städat klart mitt rum. Så ni år mitt omdöme av det här senare, då håret har torkat.

Någon mer som har/haft produkterna och kan ge sina åsikter till mig? (:

Digster vaktar tungan!

Digster är ju en sorts 'grupp' som letar reda på den bästa och populäraste låtarna inom Sveriges gränser. De skapar spellistor på Spotify som tex. DigsterTopp30, Disgter Bubblare, Digster Förfest, Digster House och Digster Urban.
Digster Topp 30 är Sveries 30 pupuläraste låtar och den mest omtyckta listan. Men deras slogan via Spotify-reklamen kan verka väldigt överdriven, men ord är ord. Och de håller vad dem lovar.

"Digster Topp 30 har updaterats nu igen. Men det visste du redan. För vi updaterar med ny musik varje vecka!"

Och ja, det är sant. De byter ut en låt varje vecka. Kanske två om vi har tur...
Veckans låt: Baksmälla - September & Petter


Please comment again .

Nu går det att kommentera igen!

God Jul! :D

no comments .

Just nu är jag krånglat till det lite med min blogg. Det går inte att kommentera.

Men jag får fixa det :D

Men inte just nu, jag ska duscha och göra mig iordning. Jag ska fira jul med min pappas släkt hos min faster och så halv 1. Och sedan hos min mamma på kvällen. Så det kanske inte blir idag. Men god jul och ha en trevlig dag! :D

Merry Christmas






We Heart It


God Jul !

God Jul på er alla bloggläsare önskar mig, Evelina !

Hoppas att ni får en trevlig helg med vänner och familj !

Klappar, skinka och julsånger från olika körer !

Kalle Anka, julgran och såklart tomten !

Men akta er, tomten e busig. :O <3


God Jul! :D

Måns Zelmerlöw & Agnes Carlsson

Måns och Agnes röster blir så fila tillsammans och just därför gillar jag en jullåt se sjunger tillsammans. Första gången jag hörde den var nog på radion, men nu hittade jag den på spotify, i PlayLST.me's spellista CHRISTMAS SONGS. Den är väldigt fin och deras röster blir ju så vackra. Denna låt ska ha mycket beröm. (Y)


Finns det något roligare än att leka med webbkameran?

Emmie visade mig nyss den här videon och jag garvade tills jag fick tårar i ögonen.



Man kan nog inte ha roligare än sådär? Eller..?

Halalddin - En liten film om framtida Sverige

Jag är inte rasis eller något sånt, men den här är så bäst dubbad!


Reaktion till klantig dansande clown!



Denna video över är inte så jätte jätte rolig, men roande är den iallafall. Men det som är så roligt med det här är att det är en liten tjej som tittar på den här (över) för att se hur hon reagerar och denna video under är hennes reaktion. Jag trodde jag skulle dö av skratt första gången jag såg den med mina kusiner. Det var ju så kul! xD (Y)



Svart, Vitt och allt däremellan

Daniel David John Adams-Ray, även känd som "Big Danne" är en svensk rappare, sångare och modedesigner. Han är inte född i Sverige utan i Kenya, i huvudstaden Nairobi, 18 augusti år 1983. Han är alltså 27 år idag.

Han och hans familj flyttade till Sverige då Daniel var ung tonåring, och var, under sin skolgång, mobbad. Mobbarna sade rasistiska hot och fick tillslut Daniel att byta skola. Han hamnade sedan på ett gymnasium i Stockholm, Viktor Rydberg Gymnasium, där även våran Oskar "Kihlen" Linnros gick och blev vän med Daniel.

De började rappa tillsammans men blev kritiserade av rapkretsarna, deras rap var inte "rap nog". Efter att ha slutat skolan fortsatte de sin musikaliska karriär med hiphopgruppen Snook. Men idag har dem ingen kontakt då Daniel själv sagt att de "växt ifrån" varandra. Så gruppen Snook vilar för tillfället.

Under sommaren 2009 började han med nytt på egen hand och detta ledde till solokarriären som Daniel Adams-Ray med sin speciella "kenyansk pop-disco-indie-punk" musik.

I år, 3 november, släppte han albumet Svart, Vitt och allt däremellan. Två av singlarna på detta album är Dum av dig och Gubben i lådan, som många av oss känner igen.



Jag har lyssnat på detta album för att sedan ge en recension om vad jag tyckte om detta album.

Då han släppte detta album var då först jag fick reda på att han verkligen existerade. Jag var skepisk först eftersom jag inte är den som brukar lyssna på den här typen av svensk musik, men efter att jag strecklyssnade på singeln Dum av dig, så tänkte jag lyssna på resten av låtarna. Jag gillar hans röst och den typ av stil han har på sin musik. Texterna är helt underbara, vackra och oförstående. Gunget som finns i låtarna, rytmen och takten alltså, är något man kan inte direkt kan danska till, det är mer att lyssna på. Men visst går det att dansa till, det gör det till all musik. Eftersom det finns så många danser. Detta är mer skön musik man lyssnar på; i bilen på långresa, då man städar eller diskar hemma, tyst i bakgrunden under något samtal med kompisarna eller då du själv sitter vid datorn hemma med hög volym. Det är bara att lära sig texterna och blanda din röst med hans mjuka och starka stämma. Hans omslag gav verkligen intryck och är väldigt häftigt, det första jag tänker på, är "Undrar hur vattnet såg ut i duschen sedan?" Det måste sett väldigt färgglatt ut, och så hade jag gärna kunnat käna mig vara fotograf till alla dessa färger. Plus är att han är ganska snygg också. Just det, hans superfyndiga albumnamn. "Svart, Vitt och allt däremellan." För det första så är han färgglad och ger färgglad musik, och om man tittar på låtarnas ordning på skivan, så är första låten Svart och sista låten Vitt. Och så alla låtar däremellan. Det är väldigt smart, det hade jag aldrig själv kommit på. Så det får han plus för. Det jag inte är riktigt hundra på är faktiskt texten. Den är väldigt vacker och oförstående, men ibland lite för oförstående. Ibland sjunger man med och förstår inte ett ord om vad det är han sjunger om, ibland blir orden lite otydliga också. Men det är ju så han gör det och det är bra att han är sig själv och inte tar åt sig av alla kritiska rappare som inte gillar honom. Daniel är sig själv i sin musik och jag hade gärna kunnat tänka mig att träffa honom för att se hur han är på riktigt. De hade varit något jag aldrig skulle glömma. Han kom ju till Norrköping och jag ville dit, men jag hade annat och göra så jag kunde inte... Det var synd.

Mina tre favoritlåtar är:Svart
                                  Förlåt att jag aldrig sagt förlåt
                                  Vitt

Men det betyder absolut inte att jag inte gillar de andra låtarna. För det var väldigt svårt att välja eftersom jag inte precis bara kan skriva de berömdaste singlarna. Men jag älskar alla låtarna. Dum av dig och Gubben i lådan med. Ja, för att uttrycka mig rätt. Jag älskar den här skivan och ska köpa hem den från Ginza eller något.


Jag ger detta album 4½ poäng av 5 hela poäng. Riktigt bra album, något av de bästa! (Y)

fuck you or forget you , that's the question ?



Cee-Lo Green slog igenom nu i höst med sin singel "Fuck You!" Låten publicerades den 19 augusti det här året, men den officiella musikvideon publicerades inte förrän 1 september. Bara efter två veckor med en video, med rullande lyrics, så fick Cee-Lo Green 2 miljoner visningar. Den officiella musikvideon har idag ca 31 000 000 visningar på youtube.
Väldigt många radiostationer får inte spela låtar med kränkande ord i, så Cee-Lo Green var tvungen att göra om sin låt för att få spela den på radion. Radio Edit-låten har namnet "Forget You", i låten har dem tagit bort ord till exempel Fuck och Shit.
"Fuck You" klättrade på många länders topplistor och denna låt slutade 6:a på Sverigetopplistan av 60 singlar.

Jag ger tummen ner till Radio Edit-låten "Forget You", jag gillar inte alls att orginallåtarna måste göras om för att få spelas i radio. Jag älskar låten "Fuck You" och kan fortfarande lyssna på den då jag känner för det, trots att East FM spelat sönder de flesta låtar som klättrar på listorna i USA och Sverige.

Låten får tummen upp! (Y)

raggningstips på tjejjouren .

Via en länk på spotifyreklamen så kunde man göra något flirtningstips. Och innan det så hittade jag värsta listan, för tjejer, med raggningsrepliker! x)

"HEJ KEXET, STÅR DU HÄR OCH SMULAR."

"DIN PAPPA MÅSTE VARA EN TJUV. HAN HAR STULIT ALLA STJÄRNOR PÅ HIMLEN OCH STOPPAT IN DEM I DINA ÖGON"

"FAN VAD DU ÄR SEXIG. SKA VI GÅ HEM TILL MIG?"

"TA AV DIG KLÄDERNA, DET ÄR INSIDAN SOM RÄKNAS."

"SKA VI LIGGA?"

"DU SKULLE PASSA VÄLDIGT BRA TILL MITT NYA LAKAN."

"JAG ÄR GRYM PÅ CS LOL! SKA VI KÖRA ETT GAME ELLER?"

"URSÄKTA ATT JAG STIRRAR PÅ DIG, MEN JAG GILLAR UTSIKTEN."

"FRYSER DU, DET BORDE DU GÖRA. DU ÄR NAKEN I MINA TANKAR."

"ÄR DET VARMT HÄR, ELLER ÄR DET DU SOM ÄR HET?"

"DET ÄNDA DINA ÖGON INTE HAR SAGT ÄR DITT NAMN"

Om jag fick välja själv skulle det blivit denna:
"Ursäkta att jag stirrar på dig, men jag gillar utsikten."
x3
Om jag fick vara oseriös, skulle jag valt denna:
"Fan vad du är het, ska vi gå hem till mig?"

;D ;D


wanna-be's ?


Är det bara jag som reagerat på Edward Maya och Katy Perry's omslag för deras singlar: "Stereo Love" och "Ur so Gay"? Jag tycker att de härmar varandra ganska bra. Naken, konstig huvudbonad, grimars med munnen, svart bakgrund och den rengbågsfärgare texten bredvid. Så som jag uppfattat det, så var Katy Perry först. Men ärligt talat, så gillar jag Edward Maya's omslag bättre. Men känsla, grafik och tja, nyare på något sätt. Det jag stör mig på är att Edward Maya har fingret på sitt bröst och att Katy Perry har så weird örhängen.
Och så tycker jag att stereo love är bättre än ur so gay.

Någon som vill lämna sina åsikter? (;


ica har humor !