you want to be like me, why don't you just say that?

Jag hatar Wanna-be's. Eller ja, ja, det gör jag.

Som Idol, tex. Programmet alltså. Alla talanglösa människor kommer dit och tror att de kommer ses som Eliv Presley. NEJ! Dem går upp på en svart scen och sjunger andra kända människors låtar och tror att dem själva gör ett bättre jobb. NEJ! Usch, jag hatar det.

Och i klädstil. Visst är det helt okey om man får inspiration och sådär, det får jag från bilder på WeHeartIt och så får jag även inspiration från mina kompisar Johanna och Jossan. men jag går inte precis och köper samma outfit och skor som dem. NEJ! Men jag vet en person som tydligen köper det jag köpt. Likadana skor och en hel jäkla outfit som jag köpt och lagt upp på bloggen här förut. Och sedan säger personen: "Nej, jag visste inte att du hade det där." FUCK OF! Du har läst min blogg, kommenterat och sett mig i det! NEJ, USCH!

Och beteende. Det är så fett jobbigt att ha ett litet eko efter sig. Så fort man själv säger något som låter vettigt eller drygt så man äger ut någon annan, så säger ekot precis samma sak och tror att den är så fetast coolast. NEJ! Usch, det är bara så nördigt. Så jag brukar faktsitk köra med den här: "Oj, det ekar visst här inne." Då någon ekar mina ord. Überjobbigt, och jag vet att ni varit med om det här förut!

HA'RE CHILL! Ska ner och träffa Jennifer vid kanonerna på slottet vid 18.00 för vi ska se då de skjuter för att fira valborg och så. Yes, jag tar med mig kameran så ni får se vad jag menar!

Comments
NAME: Linda

sv: Tack vad glad jag blir! :)

2011-04-30 @ 16:30:50
URL/BLOG: http://elvanitton.blogg.se/
NAME: M E R E I

- Hoppas du får en bra valborg :)!

2011-04-30 @ 16:32:06
URL/BLOG: http://dajeroma.blogg.se/
NAME: Anonym

vill du vara med i dagens blogg ?

kika in då!!=D



Ha en trevlig fortsatt dag=)

2011-04-30 @ 16:41:16
URL/BLOG: http://rabrobs.blogg.se/
NAME: Moa

tack dsm! Din blogg är fetsnygg jö :D och håller med dig till 100 procent det fär med wb:s.. skitdrygt -.-

2011-04-30 @ 16:52:02
URL/BLOG: http://moakkk.blogg.se/
NAME: cecilia

-Åh tack så mycket! hoppas du får en rolig valborg! :)

2011-04-30 @ 17:39:09
URL/BLOG: http://rawens.blogg.se/
NAME: Rebecca

Svar: Tack så jättemycket! :D



Jag håller med dig vad gäller copycats som kopierar ens stil, även om jag också får inspiration ifrån olika ställen, men aldrig att jag skulle gå och köpa EXAKT samma saker. Jag strävar efter att vara mig själv, och köper jag EXAKT likadana plagg så blir det ju inte jag. Då försöker jag hellre skapa "min" stil av ett plagg jag sett på någon annan. ;)



Kram!

/Beccy

2011-04-30 @ 17:43:26
URL/BLOG: http://beccys.blogg.se/

Leave a comment here.

NAME:
Remember me?

E-MAIL:

URL/BLOG:

COMMENT:

Trackback