dagens tre låtar !


Inna - On & On

Jo, är det bara jag som älskar alla Innas låtar och tycker dem är väldigt häftiga. Störande och ganska lik alla andra, men hennes röst och alla mystiska instrument gör låten så unik. Innas stil är väldigt lättklädd och vågad, lika så hennes låtar. Ni minns ju Sommar Plågan 2010, en av låtarna där var ju Inna med hennes låt Hot. "Fly like you do it, like you high like you do it, like you try like you do it, like a woman." Något sådan var det väl? "You belong to me, i belong to you!" Ja, men ni vet vilken låt jag pratar om. Inna delade ju Sommar Plågan 2010 med "We no speak americano" - Yolanda Be Cool feat Dcup, "Alors on Danse" - Stromae och "Stereo Love" - Edward Maya featuring Vika Jigulina. Inna är tjejen jag håller väldigt bra koll på, jag ska nog köpa albumet hon nyligen släppt som heter Hot, för att kolla in albumet på spotify, klicka här. Mycket bra låtar, den ska köras i sommar ska jag säga!


MEN - Credit Card Babie$

Jag tror att jag aldrig hört talas om MEN förut, bara om det varit någon låt jag inte visste vilka artisterna var till. Men den här låten är bra och har en melodi för att vara den här typ av musik. Men texten är lite skum. "I'm gonna' fuck my friends" Det är i alla fall så jag uppfattar att dem sjunger. Men jag antar att omslaget till denna singel har med låten att göra. Jag gillar låten, så det bara. Och jag tror att jag måste titta upp vad de gjort för andra låtar, vem vet, det kanske finns något som jag missat.


Tove Styrke - White Light Moment

En låt jag alltid glömt vad hon heter, men on heter Tove Styrke och jag tror att jag har lärt mig det nu. Den gick väldigt mycket på Rix Fm och jag tror att pappa hade den på någon skiva i bilen, så jag har hört den många gånger. Och det här är en typisk låt som man bara uppfattar och kan refrängen, verserna får hon sjunga själv. Och det här är en typisk Beach låt, och jag hoppas faktiskt att den egentligen toppar listorna i Sommar 2011, för det här är en väldigt bra sommar låt. Jag hör låten på ett strandparty där folk dansar, badar, sjunger kareoke till denna låt och spelar kort. Och om låten inte blir större hit i sommar, så hoppas jag på en liknande låt. Kanske ännu bättre till och med.



Alla låtar finns på min aktiva spotifylista som alla får titta till bara du klickar på den här meningen! :D

Glöm inte att om du har spotify och vill lyssna på någon av låtarna över så behöver du bara klicka på den tjocka texten under bilden! Då ploppar låten upp direkt! :D

Comments
NAME: Suneeta & Chanel

Hoppas att du får en bra dag. :)

2011-02-14 @ 14:06:34
URL/BLOG: http://chanelsuneeta.blogg.se/
NAME: Cornelia

Sv; tack och desamma! :) Härligt blogg du har också :)

2011-02-14 @ 14:10:34
URL/BLOG: http://anniefilippa.blogg.se/
NAME: Daniella - Mamma till Nea

sv: söt liten pojke? Det är min dotter.. tjejer kan oxå ha grönt på sej..

2011-02-14 @ 14:28:04
URL/BLOG: http://dellisch.blogg.se/
NAME: Daniella - mamma till Nea

Sv: Det är okeej.. blev bara lite paff då ingen tidigare misstagit henne som pojke.. å jag själv tycker hon ser väldigt flickig ut. inte meningen att verka tyken eller nått..

2011-02-14 @ 14:38:09
URL/BLOG: http://dellisch.blogg.se/
NAME: Anonym

älskar spotify :)



http://bbarahelena.bloggsida.se

2011-02-14 @ 15:06:06
URL/BLOG: http://bbarahelena.bloggsida.se
NAME: anna'

glad alla hjärtans dag :)

2011-02-14 @ 15:10:30
URL/BLOG: http://hhejanna.blogg.se/
NAME: Emelie

Tack, desamma! :)

Ja det har jag gjort ;)

2011-02-14 @ 16:27:40
URL/BLOG: http://forglory.blogg.se/
NAME: Lisa - Smilinggirls!ッ

Toves låt är sjukt bra! :)

2011-02-15 @ 20:23:50
URL/BLOG: http://smilinggirls.blogg.se/

Leave a comment here.

NAME:
Remember me?

E-MAIL:

URL/BLOG:

COMMENT:

Trackback