FRED: The Movie

Igår kväll blev det den okända filmen Fred the Movie med JOHANNA ;D
Ni minns Youtube-Fred som jag lade in på bloggen för några dagar. Fred, inte Josh.
Fred har huvudrollen i den här filmen. Han heter Lucas på riktigt och går under sitt artistnamn Fred.
Lucas spelar tillsammans med sångerskan Pixie Lott och skådespelerskan Jeannette McCurdy, känd som Sam i iCarly på DisneyChannel och Nickelodeon.



Fred är förälskad i snygga, populära Judy (Pixie Lott) som verkar tycka om snygga populära Kevin i deras skola. Men Fred gör allt för att fånga Judy's uppmärksamhet och få bli tillsammans med henne. Och de bodde ju trots allt bredvid varandra. Men en dag, så flyttar Judy och hennes familj till ett hus på andra sidan stan, lagom till hennes födelsedag. Och då Fred upptäcker det så ger han sig ut på en färd till fots (med väldigt mycket packning, observera väskan han har på sig på bilden under) för att "rädda" Judy ifrån hennes kidnappare, alltså, hennes föräldrar. Då han kommer fram så kommer han in på en fest, Judy's fest. Och där är såklart Kevin som skämmer ut Fred så mycket som han bara kan.
Men Fred ger inte upp. Han tar hjälp av Bertha (Jeannett McCurdy) som är en aning utmobbad från de andra i skolan, precis som Fred. (Hon har en egen stil som de populära inte gillar.) De gör en väldigt cool video som föreställer en asgrym fest som de två har. Grejen är att de lyckas och det ser ut som om massa människor är med i videon och att de gör massa grymt. Mer om slutet berättar jag inte. För Fred och Bertha gör något stort som får hela skolan att reagera. ;)

Och under hela filmen handlar det typ om hur bra Judy är på att sjunga, och hur svartsjuk Fred blir då hon sjunger med Kevin. Så han vill sjunga med Judy och bevisa att han kan sjunga... Host Host...

"SOMEBODY CALL 911, SHAWTY FIRE BURNING OM THE DANCEFLOOR!" 
- Fred sjunger Sean Kingstons "Fire Burning" han borde söka till Idol :D <3 

Riktigt bra film som får 4/5 i betyg! ;D Jag älskar Lucas, Pixie och Jeanette, de är jättegrymma i filmen! ;D Och denna film finns inte i Sverige så Johanna och jag satt och tittade på den här filmen, på 1 och en halv timme, utan svensk text och bara engelskt tal. Och på tal om Fred's jobbiga röst så blir det svårare att registrera om vad han säger. x)



Judy (Pixie Lott), Kevin (Jake Weary och Fred (Lucas Cruikshank)



Fred och Judy, och oroa er inte. Hon är inte så dum, det är bara Fred som tror det. ;D


Fred och Bertha (Jeannette McCurdy) på sin galna fest. ;D


FRED: The Movie Trailer <3


Bara för att jag tycker han är så cool, så får ni höra honom sjunga också ;D

GLÖM INTE KOLLA JOHANNAS BLOGG OCKSÅ! :D 

http://www.jpetersson.devote.se/

Comments
NAME: Åsa bengtsson

Vart fick du tag på Fred filmen?? Jag vill ha den men hittar den inte

2011-10-01 @ 11:22:05
URL/BLOG: http://atwin.soclog.se

Leave a comment here.

NAME:
Remember me?

E-MAIL:

URL/BLOG:

COMMENT:

Trackback